MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Don't Drop the Soap

#LFFDONTDROPDK
Værd at vide
anbefalet alder15+
antal spillere3 - 6
spilletid15 min.
sprogEngelsk
142,00 DKK

På lager

I dette humoristisk spil er du i fængsel. Der er ikke så mange regler, men husk, der en ting du bestemt ikke må gøre og det er Don't Drop the Soap. I Don't Drop the Soap er der ingen der vinder, men kun en der taber.Don't Drop the Soap

Du kender sikkert spillet om den varme kartoffel. Don't Drop the Soap er ligesom det. Her er der ingen der vinder, men kun en taber. Den der sidder med sæbekortet til sidst, har tabt.

Spillet vil med garanti få jer til at grine, og det er et sikkert hit til en hver fest. Spillet er hurtigt at spille og kræver ikke den store viden. Så hvem af dine venner ville du invitere til en sjov aften?  

Don't Drop the Soap: Et sorthumoristisk kortspil.

Hvem elsker ikke sort humor? Med dette sorthumoristiske kortspil vil festen helt sikkert blive meget sjovere. I er alle fængselsfanger og skal skiftes med at ligge et kort. Det er vigtigt at komme af med sæbekortet så hurtigt I kan, for den der sidder, med sæbekortet til sidst har tabt. Spillet er hurtigt at spille og vil med garanti give dig latterkramper. Der er kun en ting du skal huske. Don't Drop the Soap. Et rigtig sjovt spil der kun tager ca. 5-15 min at spille. Man kan spille fra 3-6 spillere og alderen passer fra 15+.

Spillet Don't Drop the Soap indeholder:

  • Kort med engelsk tekst
  • Spilleregler med engelsk


Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation