MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Bestil senest 21/12 kl 15.00

Hvis gaven skal være klar.

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Exploding Kittens NSFW edition - dansk

#ENI-EKGNSFWNOR
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidCa 10 minutter
142,00 DKK
Spar 3%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Du har chancen for at udrydde dine venner med eksploderende killinger i dette fantastiske kortspil "Exploding Kittens". Undgå at eksplodere og vind spillet!
Exploding Kittens NSFW - Dansk | Hvor uartig er killingerne?

Det føles som at spille russisk roulette med killinger i dette eksploderende spil. Exploding Kittens NSFW er et strategisk spil for voksne, hvor det gælder om at undgå de eksploderende killinger. I denne version kan du få spillet på dansk.

Spilleregler:

Spillerne skal skiftes til at trække et kort, hvor spilleren så skal flytte eller undgå de eksploderende killinger. Hvis du trækker et Exploding Kitten-kort, så eksploderer du, og er ude af spillet.

Har du trukket et Exploding Kitten-kort, så behøver du ikke at være super frustreret endnu. Du kan stadig nå at redde dig selv!

Dette kræver dog blot, at du har fået dig nogle hjælpemidler. Har du et Defuse-kort, så skal du være hurtig! Med et Defuse-kort kan du nemlig nå at desarmere den tikkende killing, der snart eksploderer, ved hjælp af laserpegepinde og katteurtsandwicher.

Spillet er et uforudsigeligt og spændingsfyldt spil, samt en masse måder at undgå en eksploderende killing. Exploding Kittens NSFW er langt mere sjovt og mere sjofel end det originale spil. "NSFW" betyder nemlig "Not Safe for Work", så du og vennerne er garanteret en masse underholdning.

Spillet er for voksne, og I kan være mellem 2-5 spillere.

Har I lyst til at lege endnu mere med eksploderende killinger, så kan I også tage et kig på det originale spil “Exploding Kittens - Original”.

Spillet indeholder:

 • 56 spillekort (Er ikke oversat til dansk)
 • Danske spilleregler

Mere fra Exploding Kittens serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation