MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Fauna - Dansk

#SB-LPFI717
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
320,00 DKKPå lager

Kom og vær med i Fauna - et spil, der fejrer vores planets fantastiske biodiversitet, mens det udfordrer din viden og strategiske evner.Har du en passion for dyr? Så er Fauna lige spillet for dig. Med dette spil kan du dykke dybere ind i den fascinerende verden af dyr og opdage mange af de utrolige væsner, der deler vores planet.

Vi ved alle, at dyr kommer i alle former og størrelser, men har du en ide om, hvor høj en giraf virkelig kan blive, hvor lang en alpesalamander kan strække sig, eller hvad en gyldenhovedet løveabe vejer? I Fauna handler det ikke kun om præcise svar. Selvfølgelig er det fedt, hvis du rammer lige i øjet, men selvom du kun er i nærheden, er der stadig point.

I hver runde af Fauna får et nyt dyr chancen for at præsentere sig selv, gennem navn og billede. Spillere gætter på forskellige aspekter som vægt, længde, højde og halelængde, og mest betydningsfuldt, dyrets naturlige levesteder. Det handler også om at være at være hurtig. Så husk, risikovillighed skal balanceres med omhu!

Som en skattejagt af viden og opdagelser, indsamler du point, ikke kun ved at ramme rigtigt, men også ved at være i nærheden af det korrekte svar. Det er en spændende balancegang mellem risiko og belønning. Hver runde bringer nye udfordringer, nye dyr og et skift i hvem der starter. Spilleren der samler flest point - oftest efter 8-12 dyr - bliver kronet som vinderen.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation