MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Flamme Rouge Sæt

#SB-FRS23
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
499,00 DKK

Ikke på lager

Føl suset af fart og adrenalin, som du kæmper om at krydse målstregen først i Flamme Rouge - spilserien, der bringer spændingen fra cykelløb til dit bord. Spillere 2-6 Alder 8+ Spilletid - Op til 60minFlamme Rouge er en spilserie inden for cykelløbstemaet, der er designet af Asger Harding Granerud og udgivet af Lautapelit.fi. Serien er kendt for sit elegante og lettilgængelige spildesign, der giver spillerne mulighed for at opleve spændingen ved professionelle cykelløb på bordet.

Kernen i Flamme Rouge-spilserien er det oprindelige spil, "Flamme Rouge", der blev udgivet i 2016. I spillet styrer hver spiller et hold bestående af to cykelryttere og forsøger at navigere dem gennem et stræk af et cykelløb. Spillerne skal planlægge deres træk, styre energiforbruget og udnytte slipstrømmen fra andre ryttere for at opnå den bedste position og krydse målstregen først. Spillet har en flot visuel præsentation og skaber en intens følelse af spænding og strategisk beslutningstagning.

Efter succesen med det oprindelige spil blev Flamme Rouge-serien udvidet med udgivelsen af flere udvidelser og spin-offs. Nogle af disse inkluderer "Peloton", der tilføjer nye ryttere og terræn til spillet, "Metéo", der introducerer vejrforholdens indflydelse, og "Château de Flamme", der udfordrer spillerne med nye regler og muligheder. Disse udvidelser giver flere variationer og strategiske elementer til spiloplevelsen og udvider spillets dybde og langvarige appel.

Flamme Rouge-spilserien er blevet rost for sin strømlinede mekanik, der skaber en følelse af spænding og taktisk spil, samtidig med at det er let at lære for nye spillere. Serien formår at fange essensen af cykelløb og reproducerer den konkurrenceprægede natur og strategiske beslutningsproces i løbene. Med sin smukke kunststil, intuitive regler og forskellige udvidelser giver Flamme Rouge-spilserien cykelentusiaster og brætspilfans en spændende oplevelse, der er både sjov og udfordrende.

 

Grundspillet - https://www.nordiskspil.dk/flamme-rouge

Udvidelse 1 - https://www.nordiskspil.dk/flamme-rouge-peloton

Udvidelse 2 - https://www.nordiskspil.dk/Flamme-Rouge-Meteo


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation