MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Game of Thrones: The Board Game 2nd edition: Expansion Mother of Dragons

#ENI-FVA103
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
299,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

En udvidelse til det populære strategi spil!
Game of Thrones: The Board Game 2nd edition: Expansion Mother of Dragons

Verdenen i A Game of Thrones: The Board Game bliver endnu større med tilføjelsen af en ekstra spilleplade, som bringe The Free Cities ind i kampen om Jern Tronen. Der er her hvor House Targaryen samler sin hær i byen Pentos. Selvom Targaryens starter langt væk hjemmefra, er der mange, der ønsker at den forhenværende stor-familie tager Jern Tronen tilbage. 

I The Mother of Dragons udvidelsen, har Targaryens ikke bruge slotte og borge. I stedet leder de efter de resterende Targaryen loyalister og samledem mod dem der sidder på Jern Tronen. Targaryens samler ikke victory point ved at erobre borge og slotte. Istedet for skal de have syv teritorier som er loyale.

Targaryens starter spillet med 3 drager, som ikke kan købes tilbage når de dør. Dragerne kan flyve og de vokser og bliver stærkere jo længere spillet varer.

Opdelte Loyaliteter

Mother of Dragons udvidelse kommer ikke med et men to nye huse. Man kan nemlig også spille House Arryn, med nye karakter kort og en overligsbrik til spillebrættet, så der er plads til dem. Med disse to nye huse, kan du med garanti skabe mere chaos og intriger i dine spil, samt du kan spille med op til otte spillere.

Udover flere spillere gør Mother of Dragons det også nemmere end nogensinde før at spille med et mindre antal spillere. Det nye Vassal system, introducere ikke spillede huse som neutrale partier, som alle spillere kan kommandere og manipulere med som en forlængelse af deres styrker.

The Iron Bank vil have sin gæld

Hus Targaryen er ikke den eneste magt der venter på den anden side a The Narrow Sea. I byen Braavos står The Iron Bank, måske den farligste magt i The song of Ice and Fire verdenen. Beliggende i en tilsyneladene uintrængelig nordisk bugt, Jern Banken giver lederne af Westeros favorable banklån, som giver mulighed for at du og dine rivaler kan købe magtfuld hjælp.

Hver runde kan du bruge dine Power Tokens til at købe lejesoldater, rekrutere faglærte handelsmænd og måske også hyre en Faceless mand. Hver runde skifter nogle af de muligheder, som ikke er blevet købt, sådan at ingen runde forbliver den samme. Men banken vil have renter af sine lån, og derfor skal du betale en Power Token pr lån du har taget, hver runde resten af spillet.

Du skal have Game of Thrones: Board Game 2nd edition, for at kunne bruge udvidelsen.


Mere fra Game of Thrones serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation