MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

GUESS WHO - Marvel

#SB-WIN5086
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
179,00 DKKPå lager

Hvem er hvem i en Marvel-udgave med alle de kendte og elskede helte og skurke fra det ikoniske univers.Gæt hvem? har taget en side lige ud af en Marvel-tegneserie med denne splinternye Marvel Superheroes-udgave af det klassiske gættespil!

Inkluderet i dette spil er 24 af de mest ikoniske og berømte karakterer fra Stan Lees ekspansive, illustrerede imperium.

Det er op til dig at stille smarte spørgsmål om din modstanders mystiske karakter for at eliminere mistænkte og finde ud af løsningen. Tag et kig på karaktererne foran dig: har de en maske eller hjelm på? Holder de noget? Er de iført farverigt tøj eller rustning? Med fanfavoritter, herunder The Hulk, Thor, Captain America, Black Widow, Black Panther, Captain Marvel og Iron Man, er der masser af karakteristiske detaljer, der hjælper dig med at finde ud af, hvilken karakter din modstander gemmer på.

The Avengers, Guardians of the Galaxy og Wakandas styrker er alle inkluderet i dette officielt licenserede spil. Gæt hvem? gameplay tilskynder til hukommelse, observation og deduktive færdigheder, så tag fat i en ven og gætt!

Spillet indeholder:
- 24 Marvel-helte

Stil de rigtige JA eller NEJ spørgsmål for at lukke så mange døre som muligt og finde ud af din modstanders mystiske karakter

Tilføj det ultimative twist i Championship-spillet ved at være den første til at vinde fem kampe

Hurtig at sætte op, nem at spille og sjov for hele familien - perfekt som gave

Er din mystiske karakter iført rødt? Har de en hjelm? Er det Star-Lord?


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation