MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Game of Phones

#SB-VEN0113
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidVarieret
149,00 DKKPå lager

Nu er det frem med mobiltelefonerne, for der skal imponeres, der skal grines, og der skal vises pinligheder frem!Game of Phones | Find de bedste oplysninger!

De fleste af os har i dag en smartphone, hvor vi gemmer mange minder og sjove ting og sager. Men hvad ville du kunne finde frem af sjove sager til dine venner?

I Game of Phones har alle deltagere 60 sekunder til at løse en opgave for at imponere dommeren. Og dette kræver en mobiltelefon!

Spilleregler:

Alle deltagerne skal finde deres mobiltelefoner frem. I spillet er der 220 kort med nogle forskellige opgaver på. Der skal findes en dommer blandt spillerne, der skal vurdere, hvor sjov eller kreativ opgaven blev løst på.

Spillerne har 60 sekunder til at løse en opgave, som fx kunne være at finde et det sødeste babybillede frem af en selv, eller den spiller som har flest dating-apps på telefonen vinder.

Game of Phones er et anderledes spil, men super sjovt i godt selskab. Især populært til fester med alkohol indenbords, der helt klar løfter stemningen!

Spillet indeholder:

  • 220 opgavekort
  • Danske spilleregler

Bemærk at spillerne selv skal have en mobiltelefon til rådighed.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation