MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Grand Austria Hotel: High Season

#ENI-LK0167
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
235,00 DKKPå lager

Oplev hotelmagi i hjertet af Wien med 'Grand Austria Hotel'! Rul terningerne, imponer kejseren, og bliv byens bedste hotel. Dit eventyr venter – er du klar?Velkommen til Wiens bedste hotel!

"Grand Austria Hotel: High Season" er et fængslende Roll & Write spil, som tager dig med ind i det storslåede univers af hotelstyring i begyndelsen af det 20. århundrede. Spillet tilbyder en dynamisk kombination af terningevalg og effektkombinationer, samt en unik "Kejser-scoring", som tilfører spillet en ekstra dimension. Oplev den fulde Grand Austria Hotel-oplevelse i en forkortet spilletid.

Som hotelchef i Wiens mest anerkendte hotel står du over for den travle højsæson. Gæster fra hele verden strømmer til for at tjekke ind, og forventer intet mindre end førsteklasses service. Ansæt nyt personale for at imødekomme efterspørgslen og fang endda kejserens opmærksomhed - kan du leve op til hans krav? Konkurrer mod rivaliserende hoteller og stræb efter at blive Wiens førende adresse!

Spillet er hurtigt at sætte op og tilbyder hurtige spillerunder, samtidig med at det garanterer høj genspilningsværdi. Dette sikres gennem forskellige hotelplaner, der er trykt på begge sider, variable medarbejderlinjer, ligeledes trykt på begge sider, og aftørringsvenlige spillertavler.

En spilrunde varer over syv omgange, hvor du skal håndtere hverdagens udfordringer i hotellet: Forbered værelser, indkvarter gæster, ansæt personale, styr økonomien og sikr kejserens gunst. Vælg de rigtige terninger til dine handlinger og optjen værdifulde bonusser på dine hotelplaner. Den spiller, der scorer flest point ved spillets slutning, vinder.

"Grand Austria Hotel: High Season" er et selvstændigt spil i Grand Hotel-serien.

Komponenter:

 • 1 aktionstavle
 • 4 hotelbrætter (dobbelt-sidede)
 • 4 personalebrætter (dobbelt-sidede)
 • 4 penne
 • 14 terninger
 • 1 startmarkør

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation