MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-20%

Gravity Superstar

#SB-SIT2548
199,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.På lager

Hvis du gerne vil spille et sjovt spil, med en nytænkt måde at bruge en spilleplade på, så er Gravity Superstar lige noget for dig!GRAVITY SUPERSTAR

Gravity Superstar er et spil med gang i, der handler om at holde tungen lige i munden og finde den smarteste vej rundt på planeten.

Din opgave i spillet er, at samle så mange stjerner som du kan, men vær på vagt så dine modspillere ikke stjæler dem fra dig! Du er på en mission i det ydre rum, og jo flere stjerner du indsamler jo bedre, for det er antallet af stjerner, du har til sidst, der afgør, hvor mange point du får, og dermed om du vinder spillet.

Du har hver runde et eller to træk, før tyngdekraften spiller ind og får dig til at falde, indtil du rammer en platform. Det er tyngdekraften, der giver dig mulighed for at samle stjerner, for når du falder, må du samle alle de stjerner, du møder på din vej. Du kan også vinde brikker, der giver dig en ekstra tur og dermed også mulighed for at samle endnu flere stjerner!

Alle spillere starter med at få uddelt 5 kort, som du kan bruge til at rykke rundt på spillepladen. De forskellige kort giver dig mulighed for at foretage forskellige træk: Du kan hoppe højt, hoppe langt, falde igennem en platform eller få din brik til at rotere henholdsvis 90 eller 180 grader. Desuden giver alle kort dig muligheden for at rykke et felt til højre eller venstre, og hvis du, under din tur, rammer en modspillers brik, må du slå den hjem!

Gør dig klar til at udforske denne fremmede planet og se, om det bliver dig, der samler flest stjerner!

SPILLET INDEHOLDER:

 • 6 dobbelt-sidede planet-plader
 • 37 kort
 • 6 superstar-brikker
 • 1 "åben dør" brik
 • 78 stjerner
 • 1 pose
 • 18 "replay tokens"
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation