MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Hamburg

#SB-QUE6013
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
849,00 DKK

Ikke på lager

Hamburg: Et strategisk kortspil, hvor hvert kort har fem forskellige anvendelser. Som borgmestre i Hamburgs storhedstid kæmper I mod katastrofer og jagter forskellige mål.I kortspillet "Hamburg" påtager spillerne sig rollen som borgmestre i Hamburg i slutningen af det 19. århundrede. Spillet strækker sig over otte runder, og hver handling kræver kløgt og strategi.

Ved begyndelsen af hver runde kastes seks farvede terninger. Spillerne modtager en trusselsmarkør i farven på enhver terning, der viser 5 eller 6. Den sorte terning repræsenterer en 'vild' trussel, og spillerne trækker en trusselsbrik med en skjult trussel på bagsiden. Hvis en spiller får tre af samme trusseltype, modtager de en straf.

Spillerne har mulighed for at betale mønter (svarende til antallet af prikker på terninger, der viser 1 eller 2) for at avancere på borgmesterens spor. Den sorte terning aktiverer også kleresiet i Skt. Michaels Kirke, som fungerer som en rundetæller og giver point for visse bygningstyper ved spillets ende.

På deres tur spiller deltagerne fem kort fra en af fem kortbunker, hver repræsenterende en af spillets fem farver. Disse kort er i tretten kategorier, hver repræsenterende en anden lokalitet i Hamburg, med sytten individuelle kort i hver kategori. Hvert kort kan anvendes til forskellige formål, herunder at bygge bymuren, aktivere både (hvis en 3

eller 4 er slået), starte en byggegrund og opføre en bygning (kort) på grunden, hvor denne bygning giver en ny evne eller point ved spillets slutning.

Spillerne opnår point for forskellige bedrifter i løbet af spillet. Derudover kan de opnå bonuspoint ved at være den eneste spiller, der har opnået en af fem betingelser for den pågældende runde. Den spiller, der scorer flest point efter otte runder, vinder.

"Hamburg" er en videreudvikling af "Bruges", inklusive udvidelserne "The City on the Zwin" og "Pets" samt nyt indhold, med nogle moderate regelændringer.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation