MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Honeycombs

#SB-LPFI7382
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
159,00 DKKPå lager

I dette hyggelige familiespil gælder det om, at matche brikker ud fra de forskellige motiver. Der er tre forskellige varianter af spillet, som alle kan spilles med dette spil.Honeycombs - For hele familien

Honeycombs er et sjovt og hyggeligt spil for hele familien, hvor det gælder om at matche sine brikker udfra brikkernes fine motiver. 

Der er 52 sekskantede brikker i Honeycombs, og de er alle forskellige. På brikkerne finder I seks forskellige motiver. Det kan eksempelvis være en sød bjørn, en krukke honning, nogle finer blomster eller en honningbi. Hvis I er heldige og har en brik med en honningbi på en af sider, har I flere variationsmuligheder - honningbien kan nemlig stå i stedet for alle de andre motiver, der hvor brikken skal lægges. 

I spillet gælder det om at få flest point, som man får ved at matche brikkerne med hinanden. Når en brik lægges skal den matche på alle de sider, hvor den støder mod andre brikker. 

Honeycombs kan spilles i tre forskellige varianter: Arbejderbi, 'en stor bikage' eller bikagepuslespil. De forskellige variationer betyder også, at der er forskellig grad af konkurrence og fart i de tre slags spil. 

Arbejderbi 

Dette er den hurtige version af Honeycombs, hvor det gælder om, hurtigst muligt at færdiggøre sin egen bikage, før ens modspillere. Alle brikker fordeles mellem spillerne. Jo flere sider af brikkerne du matcher, desto flere point kan du få! 

En stor BIkage 

I denne version af Honeycombs skal spillerne på skift lægge en brik, der matcher de andre brikker på bordet. Man er fælles om at bygge én stor bikage, men man får individuelle point undervejs i spillet. Der er desuden nogle af brikkerne, der har et ekstra symbol i midten (eks. x2), som bliver en del af spillet i denne version. 

BIkagepuslespil 

Dette er en hyggelig og kreativ version af Honeycombs. Alle arbejder sammen om at matche så mange brikker som muligt. I denne version spiller alle på samme tid og der tælles ikke point.

Uanset hvilken version af spillet, I vælger, er det et utroligt hyggeligt spil, hvor hele familien kan være med. Da der er flere varianter, er det også muligt at spille versioner, der er lidt nemmere for de yngste spillere.  

SPILLET INDEHOLDER:

 • 1 x Stofpose formet som bikube
 • 52 x Sekskantede brikker
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation