MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Jagt Juvelen

#JJ-000001
Værd at vide
antal spillere6+
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 60 minutter
209,00 DKKPå lager

Fangeleg på den ekstra sjove måde!! Et fantastisk spil til børnefødselsdagen, til den store familie eller til når vi er samlet en hel flok til udendørs aktivitet.Fysisk aktiv organisteret fangeleg, sjov for alle med lidt konkurrencementalitet

6 - 60 deltagere på kryds og tværs af alder og køn

Jagt Juvelen er en fysisk aktiv organiseret fangeleg, hvor samarbejde og taktik er altafgørende. Der deles to ligeværdige hold, lægges taktik, og derefter går jagten ind på at fange modstanderholdets Juvel. 

Lykkes dette vinder ens hold. Inden dette indtræffer, vil der være en masse spændende dueller.

Perfekt til 0.-6. kl. i idrætsundervisning, SFO, fritidsklub, spejderklub, ryste-sammen-aktivitet,teambuilding, børnefødselsdag med mere.

 1. Jagt Juvelen handler grundlæggende om at fange det andet holds Juvel, opnås dette, vinder holdet. Inden dette sker vil der være en masse dueller, hvor der vindes og tabes kort, indtil Juvelen findes. Der deles to ligeværdige hold. De to hold har hver deres base, i hver ende af spilarealet. Her befinder de to Mastere sig. Det er udfra de baser, at spillet tage sin begyndelse. Masternes opgave er at lægge en taktik, og udfra denne, dele kort ud til sine medspillere, som derefter løber rundt og duellerer med modstanderholdet, indtil Juvelen er fundet og fanget. Om Juvelen skal være i åbent spil fra start af, eller må sættes ud som sidste kort, skal aftales inden spillets begyndelse.
 2. Der spilles indtil et forudbestemt antal point er opnået. Kortenes point er illustreret i højre hjørne af kortene. Hvert holds kort har i alt 2600 point, så man kunne fx. spille indtil 1100 point, eller hvad man synes er passende.
 3. Kan også spilles som stillesidende aktivitet. Kort deles i antal bunker udfra antal deltagere. Hver deltager vender ét kort samtidigt, det kort med højest point vinder runden. Ånden kan evt. stadig slå Elveren, selv om pointene viser noget andet. Runderne fortsætter indtil der er en spiller som har alle kortene og derved har vundet.

Kom i gang med de fysiske udfoldelser allerede nu. Køb spillet i dag!


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation