MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Joking Hazard - Dansk

#SB-LPFI742
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+ - 18+
spilletidOp til 60 minutter
289,00 DKKForventet på lager d. 01-03-2024

Udforsk grænserne for humor med Joking Hazard! Mød op med dine venner, skab absurd sjove tegneserier, og oplev en aften fuld af latter!Joking Hazard, skabt af de kreative sjæle bag Cyanide & Happiness, er et dristigt og underholdende spil, der helt sikkert vil vække opsigt. Det er et spil, der ikke passer for de yngste eller de mest følsomme, da det tager humor til nye højder med sin uforskammede og kantfyldte stil. Spillet kræver tre eller flere deltagere, hvor hver enkelt spiller kæmper for at sammensætte de morsomste og mest uforudsigelige tegneseriefortællinger, der spænder fra emner som venskab og vold til sex og meget mere.

Med et sæt af 360 forskelligartede kort giver spillet en næsten ubegrænset mulighed for at kombinere disse til sjove, overraskende og nogle gange chokerende historier. Hver spiller starter med syv kort og skal hele tiden have syv kort i spil. En dommer - ofte spillets ejer - indleder hver runde ved at vende et kort. Alt efter om kortet er sort eller rødt, skifter spillets dynamik. Ved et sort kort laver dommeren starten eller slutningen på en sætning, og de andre spillere skal finde det kort, der bedst fuldender denne. Med et rødt kort starter en bonusrunde, hvor spillere skal forsøge at skabe en sjov indledning til sætningen, der ender med det røde kort.

Spillet kan fortsætte indtil en spiller har vundet tre runder, eller så længe som gruppen ønsker at spille. Joking Hazard er det perfekte spil for en gruppe venner, der søger et spil med frihed, kreativitet og masser af humoristiske øjeblikke.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation