MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kitty Cat

#SB-LPFI7266
Værd at vide
129,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Memory-spil - Det gælder om at være opmærksom, så man kan huske hvilket øje, der er farligt!Kitty cat 

Kitty Cat er et hyggeligt, sjovt og lærerigt spil for hele familien!

De små kattekillinger kan godt lide at lege med garnnøgler, men deres mødre kalder på dem og siger, at det er sengetid - det vil de små killinger ikke nyde noget af, men de hopper alligevel artigt op i kurven for at putte sig. Men de har en plan - når kattemødrene er faldet i søvn, vil de liste tilbage til garnnøglerne og lege videre!

I Kitty Cat er det jer, der skal styre de søde og legesyge killinger. Det er jeres opgave at liste ubemærket forbi kattemødrene, men det er ikke altid helt let!

Når det bliver din tur, skal du først slå med to terninger for at finde ud af hvilken kattemor, du skal snige dig forbi. Terningerne har farver i stedet for tal, og alle fire kattemødre har to farver. Det er altså den kattemor med de to farver, som du slår, du skal liste dig forbi.

Nu handler det om at være opmærksom! Nu skal du nemlig gætte - eller huske - hvilket øje, der er det farlige, og hvilket der er sikkert. Vender du det øje, som er blankt under bunden, må du hoppe videre til næste garnnøgle og lege videre, men vælger du det andet - det med en kat under bunden - så er du opdaget og må kravle tilbage i seng.

Hvem er gode til at huske, og hvem ender på hovedet i seng? Find ud af det med dette hyggelige familiespil der både er sjovt og lærerigt på samme tid!

SPILLET INDEHOLDER:

 • 4 killinger 
 • 9 kattemødre
 • 1 kurv
 • 11 garnnøgler 
 • 2 farveterninger 
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation