MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kubb i papæske

#TT-55135
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
189,00 DKKPå lager

Få fat i din familie og venner og kom udenfor i en fart. Der er lagt op til masser af sjov, når I skal vælte hinandens kubber og den store konge i midten i dette Kongespil.Kongespil - Kubb - Vikingespil fra Tactic | Udendørs havespil for familien

Dette udendørs havespil er kendt under mange forskellige navne: Kubb, Kongespil, Høvdingespil og Vikingespil. Men én ting slår fast: Det er et virkelig skægt havespil, som hele familien kan være med til.

Her får du en papæske fra Tactic, der indeholder alle de nødvendige dele til et komplet Kongespil. Så find dine venner og familie og bring morsomhederne med udenfor i det dejlige sommervejr.

Spilleregler:

Kongespil er ikke så svært at gå i gang med. I skal være mindst 2 spillere, men det er dog sjovest, hvis I er mange flere. Der skal være to hold, som skal stå på hver sin side af banen. Vi anbefaler at banen er mellem 5-10 meter lang.

Nu skal I så sætte jeres kubber op på stribe langs jeres banehalvdel, og Kongen skal placeres i midten. Hvert hold har nogle kastepinde, og I skal nu på skift prøve at vælte det andet holds kubber. Når alle kubber er væltet, skal der kastes efter Kongen.

Holdet der først har væltet alle kubber og Kongen i midten, har vundet spillet.

Det er et super enkelt spil, men tilføjer en masse underholdning og bevægelse, der giver alle lysten til at opholde sig udendørs.

Kongespil er også et populært spil til festlige udendørs begivenheder.

Spillet indeholder:

 • 1 konge (20 x 5 x 5 cm)
 • 10 kubber (10 x 4,5 x 4,5 cm)
 • 6 runde kastepinde (20 x 3 cm)
 • 4 pinde til at afmærke banen (15 x 1,5 cm)
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation