MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Den Fortryllede Labyrint

#AG-10826315
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
209,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.På lager

I dette hyggeligt familiespil gælder det både om at være hurtig, men også snedig. Kan du finde dine skatte og komme i mål før dine modspillere? Bemærk at spillets udgiver ikke længere bruger den danske forside på spillet. Det betyder at selvom der står Labyrinth på det, så er det stadig den danske version.Den Fortryllende Labyrint

Kan du læse dine modstanderes træk? I Den Fortryllende Labyrint, skal du nå at finde dine skatte og skylde dig tilbage i mål inden dine modstandere.  

Den Fortryllende Labyrint er en klassiker indenfor brætspil og efter over 25 år på markedet er den stadig et hit.

Den Fortryllende Labyrint: Et fantastisk spil for børnefamilier

Et fantastisk spil som brude ejes af alle børnefamilier. Det er et hurtigt spil, som er meget enkelt. Det gælder om at finde sine skatte og komme hurtigst tilbage til sit udgangspunkt for at vinde.

Den Fortryllende Labyrint er et spil de fleste kender, og et spil der kan få smilet frem på hele familien. For hvem kan finde sine skatte og kommet tilbage i mål først? I Den Fortryllende Labyrint kan man spille 1-4 spillere. Spillet tager ca. 20-30 min at spille og alderen er 8+.

Spilleregler:

Hver spiller får hver en bunke skattekort og en brik. Brikken skal starte på sin egen farve. Når spillet starter, skal man finde vej til sin første skat. Inden du må rykke din brik, skal du skubbe et labyrintkort ind på pladen for at bane vej til skatten. Du må rykke brikken lige så langt som den kan komme, og forhåbentligt få fat i den skat. Når du ikke kan komme længere eller har fået din skat, er det den næste spillers tur.

Så skynd dig at finde alle dine skatte og komme tilbage til dit mål for så har du vundet.

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade
 • 34 labyrintkort
 • 24 kort med hemmelige skatte
 • 4 spillebrikker
 • 1 spillevejledning


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation