MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Alias: Late Night

#TT-55103
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
199,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Find dine sjoveste venner, og saml jer omkring bordet på de sene aftener. Find Alias: Late Night frem og kæmp mod tiden. Hvem vinder de fleste point?Alias: Late Night | Et underholdende spil kun for voksne!

Alias er et super sjovt og underholdende spil. Spillet findes i mange forskellige former, men i Alias: Late Night er det kun for de voksne. Her skal du finde alle dine voksne venner, hvor I skal kæmpe mod tiden sammen i hver jeres hold. Spillet byder på masser af underholdning, skæve ord og grineanfald!

Spilleregler

Spillet går ud på at forklare en masse voksenord, hvor du skal hjælpe dit hold med at gætte det rigtige ord. I skal skrive jeres egne ord ned, der løbende skal forklarede gennem spillet. I får et timeglas med i spillet, og skal nå at få så mange point som muligt, inden tiden render ud.

Alias: Late Night er garanteret en festlig aften. Spil spillet mens i drikker, eller blot på en hyggelig og stemningsfuld aften. Der er lagt op til en masse pinlige ord og øjeblikke i løbet af aftenen. Spillet er vovet og fyldt med sjove, grove og frække ord.

Hvis du gerne vil underholdes med de andre udgaver også, så tilbyder vi også det originale Alias. Har du børn derhjemme, så kan de være med til junior-udgaven, hvor de skal forklare billeder med velkendte Disney-figurer på!

Spillet indeholder

 • Spilleregler
 • 400 kort
 • 2.400 ord
 • Timeglas
 • 6 brikker
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation