MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Lost Cities - The Card Game

#SB-LPFI212
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
179,00 DKK

Ikke på lager

Nu kan du tage ud på en spændende ekspedition hjemme i din stue. Find en anden opdagelsesrejsende at tage på ekspedition sammen med, og find ud af hvem af jer, der gennemfører de fleste først.Lost Cities | Et spændingsfyldt kortspil for 2

Har du altid drømt om at tage ude på nogle spændende rejser, og vil du gerne have en med dig, som du kan udfordre? Lost Cities er et kortspil for hele familien - men er kun for 2 mand. Denne udgave af Lost Cities er på dansk, og er nem og hurtig at lære, så snart du er i gang.

Spilleregler

Hver spiller starter med 8 kort. Foran jer, ligger en plade med 4 forskellige ekspeditioner. I skal nu sørge for at have råd til de forskellige ekspeditioner og samle flest point sammen. Du kan enten vælge at trække et kort fra den store bunke eller tage et kort fra dine egne. Den farve der matcher en ekspedition, må du lægge dit kort ned på. Hver ekspedition har tallene fra 2-10. Når der bliver lagt et kort på en ekspedition med et tal, så skal der lægges et højere kort ovenpå. Fx hvis der er et kort med tallet 3, så må der kun lægges 4 eller højere oven på. Når en ekspedition er fuldført af en spiller, så får spilleren de point, der i bunken. Du starter dog ud med -20 på kontoen, som en opstart på ekspeditionen. Det gælder om at skrabe så mange penge (point) sammen som muligt, men du kan dog godt ende med et stort underskud.

Så vær på vagt! Tænk dig om i dette spil, og hvad din modstander måske har tænkt sig at gøre. Du vil gerne sidde tilbage med de fleste point, og så har du vundet spillet.

Spillet indeholder:

 • Spillebræt
 • 72 kort
 • Danske regler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation