MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Match Madness

#SB-LEK-L30026
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
219,00 DKKPå lager

I dette familiespil skal man være hurtig på fingrene, men det er også vigtigt at holde holdet hovedet koldt for det kommer til at gå stærkt. Den der først får sine blokke samlet som kortet viser vinder kortet og dermed et point.Match Madness

Hvem er den bedste til at arbejde under pres? Den der først kan få lagt sine brikker som kortet viser, vinder kortet og dermed et point. I dette familiespil kommer ens konkurrencegen virkelig på prøve.

Med Match Madness kan tiden hurtig komme til at gå. Det lyder ret nemt. Du skal bare kombinere brikkerne som kortet viser, men det er ikke så nemt som det lyder, når du kommer under tidspres fra dine konkurrenter.  

Match Madness: Et familiespil hvor alle dyster på lige fod.

I Match Madness har I hver især 5 blokke som hver har et nummer og en kombination af figurer. Brikkerne har et tal fra 1-5. Alle 1’erne er ens og alle 2’er er ens osv., og i skal alle have fra 1-5, så hver spiller sidder med de samme brikker. På bordet ligger der en bunke kort. Når alle er klar, bliver det første kort vendt og så gælder det om at få kombineret brikkerne rigtigt som den første. Hvis du er den første, får du et point og så kan i vende det andet kort. Men men men. Hver kort har forskellige sværhedsgrader. Så det er slet ikke så nemlig som det lyder.

Et rigtig ”hurtigt” familiespil der tager ca. 20 min. at spille. Man kan spille fra 1-4 spillere og alderen passer fra 7+.

VINDER AF ÅRETS FAMILIESPIL 2017

Match Madness har vundet prisen som årets familiespil i 2017 ved Legebranchen. Læs mere her!

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spillet Match Madness indeholder:

 • 20 blokke
 • 60 kort (5 forskellige sværhedsgrader)
 • Danske spilleregler


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation