MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Merchants & Marauders

#ENI-ZMG7062
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 180 minutter
449,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.På lager

Lev dit liv som en indflydelsesrig handelsmand eller som en frygtet pirat. Begge dele er muligt i dette danskudviklet pirat-strategispil i særklasse.Har du altid haft lyst til at leve og ånde som en indflydelsesrig handelsmand eller som en frygtet pirat i Caribien? Det har du helt sikkert haft lyst til, for helt ærligt, hvem har ikke det? Med Merchant & Marauders kan du få lysten styret og du kan lege med både handel og plyndring af skibe og nedfældning af dine fjender.

I spillet skal du både købe og udbygge dine skibe. Du skal hyre besætning og indkøbe ammunition. Du tager
 rollen som kaptajn på et lille skib i Caribien med alt, hvad det indebærer. Men du er ikke den eneste, der er på udkig efter hæder og ære. Guld og rigdom.

Målet er at være den første, der optjener 10 "glory"-point. Det optjener du ved at udføre dristige missioner, ved at knuse dine fjender, samle guld, plyndre eller købe skibe. Der er mange måder at vinde på, og spillet er ikke helt simpelt. Så hvad vil du?

Skal du være en plyndrende pirat til at den hæderlig forretningsmand? Valget er dit, men dine valg bestemmer om du vinder eller taber.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation