MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mice & Mystics - Board Game - Engelsk

#ENI-PHG11000
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 120 minutter
595,00 DKK

Ikke på lager

Seks helte, stadig loyale over for kongen, er af den onde Vanestra forvandlet til mus! Ikke alene skal I kæmpe mod dronningens onde tropper, men også tage jer i agt mod de andre farer, der lurer når man kun er 10 cm. Høj. Rotter, kakerlakker, edderkopper og den fæle og frygtede kat Brodie er bare nogle af forhindringerne. Mice and Mystics er et ”dungeon exploration”-spil med et unikt tema. Et sjovt samarbejdsspil, hvor alle spillerne skal arbejde sammen for at redde kongeriget. Spillet skubber spillere ind i et stadigt skiftende, interaktivt verden der har en rig historie, som spillerne hjælper med at skabe, når de spiller spillet. Mice and Mystics vil give enhver gruppe af venner et uforglemmeligt eventyr, de vil tale om i de kommende år…….I Mice and Mystics påtager spillerne sig rollerne som heltene, der stadig er loyale over for kongen - men de er, af den onde Vanesters blevet til mus! Spil som de snedige feltmus, der skal komme ud af et slot nu 20 gange større end før. Slottet er et farligt sted med Vanestras håndlangere i kontrol, og der venter vores helte utallige rædsler.

Spil som den adrættere Prince Collin og fægt dig forbi dine fjender, eller prøv Nez Bellows, den store og stærke smed. Forvirre dine fjender som den gamle mus Maginos, eller beskyt dine ledsagere som Tilda, slottets tidligere healer. Hver spiller vil have en vigtig rolle for at lykkes med at advare kongen, og det vil kræve nøje planlægning for at finde Vanestras svaghed og besejre hende.

Spillet starter med valget af et kapitel, og derefter vælger spillerne den mus, de vil kontrollere. Hver mus har sin egen unikke færdigheder og styrker.

Når der vælger et kapitel, skal de relevante fliser sættes op, og placere både heltene og fjenderne på de rette steder. Det vigtigste i hvert kapitel er at fjerne alle håndlangere, så heltene hurtigt kan bevæge sig gennem slottets værelser. Historiebogen fortæller nøjagtigt, hvor mange værelser der er brug for at komme igennem, og hvor lang tid heltene har til at gennemføre målene.

Bevægelses- og kampsystemerne er ret enkle.

Ostesystemet giver spillerne mulighed for at skaffe krummer af dyrebar ost, der findes på rejsen, og bruges det til at styrke deres mus med storslåede nye evner og muligheden for at overvinde tilsyneladende umulige odds. Erfaring og belønninger opnået i et spil, bæres over i det næste. Modstanderne bruger også osten ved at tilføje den til ostehjulet, som både fremskynder spillet og bringer flere fjender ud.

Spillerne vinder spillet, når de fuldfører målene, der er anført i historiebogen. De taber spillet, hvis de løber tør for tid, før disse mål er opfyldt.

Der er en meget godt flow i Mice and Mystics. Du vil ikke vente for længe på, at de andre tager deres tur, da I stort set altid arbejder sammen om hvert træk. Desuden er hver tur, for det meste, meget hurtige, så spillerne kan fokusere mere på historien, der udspiller sig foran dem, snarere end at sidde fast i kompliceret gameplay.

Mice & Mystics kan spilles som solo.

Spillets regler er på engelsk, og der er væsentlige mængder af tekst på spillets bilag, så selvom det godt nok kan spilles fra 7 år iflg. æsken, så kræver det altså, at man kan lidt engelsk.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation