MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

MicroMacro: Crime City - Dansk

#SB-LPFI0346
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
219,00 DKKPå lager

Find Holger møder Kriminalkommissær Barnaby i MicroMacro: Crime City! Velkommen til Crime City – verdens måske mest kriminelle by! Alle vegne, du kigger, vil du se kriminalitet – og faktisk er det svært at se skoven for bare træer! Vinder af "Spiel des Jahres 2021; Guldbrikken "Juryens Specialpris" mv.MicroMacro Crime City er et samarbejdsspil, hvor man sammen skal opklare en række forbrydelser.

Leg detektiver, løs gåderne og opklar mordene, ved at beskue det enorme og lettere uoverskuelige bykort!

Der følger sågar et vaskeægte forstørrelsesglas med i spillet!

Forbrydelser har fundet sted overalt i byen, og du skal finde ud af, hvad der er sket. Så du bliver nødt til at se nøje efter på det kæmpe bykort (75 x 110 cm), for at finde alle de skjulte oplysninger og spor.

 MicroMacro: Crime City inkluderer 16 sager, som du kan løse. Hver sag inkluderer et antal kort, der beder dig om at finde noget på kortet eller afdække, hvor nogen har været, eller på anden måde afslører oplysninger, der er relevante for din sag. Bykortet fungerer som et kort i tid såvel som rum, så du finder typisk mennesker flere steder i gaderne og bygningerne, og du skal samle det, der skete, hvad enten det er ved at gennemgå et kort af gangen eller ved kun at læse startkortet i sagen. Vil du være i stand til at besvare alle spørgsmål om sagen uden fejl?

Spillet er på dansk. 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation