MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mikado i trææske - fra Goki

#GO-HS224
Værd at vide
sprogDansk
alder5+
spilletidCa 10 minutter
54,00 DKK

Ikke på lager

I Mikado gælder det om at have tålmodighed med sig selv og en rolig hånd!mikado

Mikado er et meget enkelt og rigtig sjovt spil, hvor alle kan være med!

For at starte spillet skal du samle alle pindene i din hånd, så de står lodret. Derefter slipper du pindene, så de lander i en rodet bunke midt på bordet.

Det gælder nu om at samle pindene op én af gangen, men du må endelig ikke få de andre pinde til at bevæge sig - så mister du nemlig din tur! Det handler derfor om at gå forsigtigt til værks, så du har en chance for at skaffe dig en masse pinde, inden turen går videre.

På alle pindene er der forskellige farver, og hver farve giver pinden en bestemt værdi. Når alle pindene er samlet succesfuldt op fra bordet, skal I tælle jeres point sammen ved at kigge på hvilke farvekombinationer, der er på de pinde, I hver især har samlet ind.

Èn pind er anderledes fra de andre - Mikado-pinden! På denne pind er der ikke forskellige farver, som på de andre pinde, men tværtimod en spiral hele vejen rundt om pinden. Udover at den ser anderledes ud, er pinden også speciel, fordi du må bruge den til noget i modsætning til de andre pinde, som blot tæller som point. Hvis du trækker Mikado-pinden, må du bruge den som hjælp til at få de andre pinde samlet sammen!

Der medfølger ikke danske spilleregler til dette spil, men reglerne er simple og kan altid findes på nettet, hvis der er brug for det. God spil-fornøjelse!

SPILLET INDEHOLDER:

  • 41 mikado-pinde på 28 cm
  • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation