MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mind MGMT - Engelsk

#ENI-MGOOTPG001
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
349,00 DKK

Ikke på lager

MIND MGMT: ”The Psychic Espionage Game” er et en-mod-mange, skjult bevægelsesspil om en tophemmelig organisation, der bruger psykiske spioner til at ændre verdensbegivenheder. Én spiller er Recruiter for MIND MGMT, der skal køre rundt i Zanzibar i et forsøg på at samle nok nye rekrutter til at vinde. Alle de andre spillere er Rogue Agents, der tidligere arbejdede for MIND MGMT, men nu prøver at tage syndikatet ned udefra. Hvis de kan udlede og lokalisere den nøjagtige placering af Recruiter, vinder de! • Et af de hurtigste skjulte bevægelsesspil på markedet! • Hemmeligheder overalt fører til udskrivning og afspilning af indhold til spillet! • Solo & Co-op-mode inkluderet med gratis iOS og Android-app • Kampagnestil med 14 forseglede pakker, der kan låses opMind MGMT arbejdede en gang fra skyggen og brugte engang sine psykisk drevne agenter til at stoppe globale kriser. Imidlertid skaber absolut magt korruption, og Mind MGMT rådner nu op indefra. For at stramme sit jerngreb på verdensscenen anvender Mind MGMT skjulte agenter over hele verden for at rekruttere andre psykisk tilpassede individer til deres side. Hvordan kan denne gådefulde organisation, med eneste mål for øje - global dominans, besejres?

Heldigvis har et par agenter (Renegades/Rogue Agents) fundet ud af, at Mind MGMT er kompromitteret, og har forladt og vendt syndikatet ryggen. De bruger nu deres egne psykiske evner til at forhindre Mind MGMT i at nå sine nederdrægtige mål.

In Mind MGMT: The Psychic Espionage "Game" styrer en spiller Mind MGMT og skal trævle byen op i søgen efter nye rekrutter.

Alle andre spillere kontrollerer de frafaldenge agenter, der skal prøve at stoppe Mind MGMT, før det er for sent!

Mind MGMT vinder ved enten at samle tolv rekrutter eller overleve seksten tureRenegades kan kun vinde ved at fange Mind MGMT, hvilket de gør, når de tror, de er på samme blok som Mind MGMT.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation