MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Carcassonne Junior - Dansk

#ENI-MDG032
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder4+
spilletidOp til 30 minutter
199,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.På lager

Opdag den fantastiske by Carcassonne en brik ad gangen i dette børnespil. Hvem er den bedste til at komme af med alle sine figurer og hvem bliver den heldige vinder af My first Carcassonne?My first Carcassonne

Kan du være den bedste til at ligge vejene så de lukker, og er du den første der har fået sat alle dine figurer på pladen, har du vundet. 

My First Carcasonne er et familiespil, der burde være i et hvert hjem med børn. Det handler om at få bygget og lukket vejene så man kan komme af med sine figurer. Hvem er smartest?

My First Carcassonne: Hyggeligt familiespil, hvor selv de mindste kan være med.

Et spil der kan få smilet frem på hele familien. Brikkernes facon og de store solide landbrikkers farver gør det livligt at se på, så selv store som små spillere vil nyde synet af det. My first Carcassonne tager ca. 30 min at spille og man kan være 2-4 spiller.

My First Carcassonne er fra serien Carcassonne som findes i mange forskellige udgaver, men My First Carcassonne er den første der er lavet til børn.

Spilleregler:

Hver spiller får 8 figurer i samme farve. De landbrikkerne vendes med bunden op, og én efter én trækker man en brik og begynder at bygge veje. Hver gang en vej lukkes, må man stille en figurer på de børn, der har samme farve som ens figurer. Når man er kommet af med alle sine figurer, har man vundet.

Spillet indeholder:

 • 32 figurer i 4 farver
 • 36 store, solide landbrikker
 • Danske spilleregler


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation