MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ocean - Great Barrier Reef

#WLG-005
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk - Engelsk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
189,00 DKKPå lager

I OCEAN - GREAT BARRIER REEF spiller man som marinebiologer, der konkurrer om at genopbygge en del af det verdensberømte koralrev great barrier reef.ocean - great barrier reef

Det smukke koralrev Great Barrier Reef er verdens største koralrev og strækker sig over imponerende 2.300 km og er et utroligt vigtigt økosystem for havets dyr og planter. Men revet er truet - og hvis vi ikke passer bedre på det frygter biologerne at det kan være gået til inden for de næste 50 år.

byg et harmonisk koralrev

I Ocean - Great Barrier Reef er du en marinebilog der har til opgave at bygge en lille del af dette fantastiske koralrev. Du starter med en lille koral-kort og skal være den første der får bygget 10 yderligere koraler på. Men det er ikke ligegyldigt hvilke kort du bygger på. Der er bonus og ekstra point, hvis du kan bygge det mest harmoniske rev blandt alle spillerne.

Sådan spiller du

Der er tre måder du kan vinde spillet på.

1. Bliv den første der får et komplet koralrev.
Hvis du har udbygget dit start-kort med 5 kort på hver side er revet færdigt og du har vundet spillet. Medmindre selvfølgeligt du bliver slået på målstregen af en af de andre marinebiologer.

2. Få 20 point.
De forskellige koral-kort er ikke lige værdifulde så nogle giver flere point en andre. Samler du de rigtige kort og får mindst 20 point har du vundet spillet.

3. Dan 6 hel-farvede koral-samlinger
Den tredje (og sværeste) måde at vinde spillet på er ved at bygge et koral-rev hvor farvesamlingerne matcher alle steder. Det kræver at du samler de helt rigtige kort men det er også den sejeste måde at vinde spillet. Skulle I være flere der vinder i samme runde så trumfer denne de øvrige to og du trækker dig sejrrigt ud af spillet!

Du får koral-revene ved at samle fiskekort i de rigtige farver så du kan "købe" lige præcis de kort du skal bruge. Meget i stil med måden du samler tog-kort i Ticket to Ride. Der er altid 8 fælles koral-kort at vælge imellem - men som et ekstra taktisk element har hver spiller også 3 personlige kort som kun de kender.

Spillet indeholder

Spillet indeholder 144 smukke kort basseret på håndtegnede motiver af Michael Løhse Andersen, der også står bag spillet Biotopia.

2-5 spillere fra 8 år og op.

25-45 minutter spilletid afhængigt af antal spillere.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation