MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

One Week Ultimate Werewolf

#ENI-BEIOWUW
329,00 DKK
Spar 27%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Kan du løse gåder og finde hoved og hale i gode og onde? Så er det måske dig, der tager førstepladsen i One Week Ultimate Werewolf!one week ultimate werewolf

One Week Ultimate Werewolf er bygget op med inspiration fra One Night Ultimate Werewolf, men denne gang er der tilføjet nogle mystiske rum, der giver spillet et helt nyt twist!

I spillet er du og dine medspillere taget på en uges ferie til det berygtede Ludwig slot - rygtet siger, at det er et tilflugtsted for varulve, men det kunne ikke holde jer fra at tage afsted. Efter kort tid finder I dog ud af, at der måske er noget om sagen. Det er ikke til at vide hvem man kan stole på! 

Hver dag besøger I et nyt rum på slottet. Hvert rum giver jer en særlig egenskab, som I skal bruge for at finde ud af hvem af jer, der er varulven! Derudover skal I, i ugens løb, prøve at finde ud af, hvilke roller jeres medspillere har. På den måde finder I nemlig ud af, om I kan stole på dem eller om I bør holde jer langt væk fra dem.

Når ugens efterforskninger når mod enden (normalt efter ca. 45 minutter), er I kommen til den store afstemning. Hvis du er varulven, skal du gøre alt, hvad du kan for at virke uskyldig og forblive uopdaget. Det er nemlig de godes opgave at anklage og afsløre varulven, men det er ikke sikkert, at alle er helt enige om, hvem det er.

Spillet indeholder i alt 15 forskellige rum, der skaber en god spilvariation og gør spillet sjovt at spille igen og igen!

SPILLET INDEHOLDER:

 • 15 rum
 • 1 foyer
 • 35 handlings-kort
 • 7 spilmarkører
 • 3 staff-markører
 • 7 spilleplader
 • 13 rolle-poletter
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation