MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Orléans: Invasion

#ENI-DLP0247
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
385,00 DKKPå lager

Efter en lang, fredelig periode i regionen omkring Orléans, begynder uroen at sprede sig. Invasorer truer byen! Det er tid til at lade konkurrencetanken stå og arbejde sammen for at beskytte Orléans.Invasionen (Samarbejdsscenario)

Forbered i denne variant byen til den truende invasion! Fyld sammen kornlagrene, styrk bymuren og sikr brandlinjerne. Derudover skal hver af jer mestre en individuel opgave. Og i hver runde venter en ny udfordring: Nogle gange er der brandstiftere på færde, andre gange gør rotterne indhug i forsyningerne. Da bliver I glade for uventet hjælp...

Blomstringstiden (Scenario for 2 til 5 spillere)

Denne variant introducerer hemmelige missioner i spillet, der giver ekstra point. Flyt tømreren til det rette sted for at bygge bygninger, og sørg for, at de bliver drevet.

3 Solo-scenarier (Scenario for 1 spiller)

Udfør selvstændigt opgaver i forskelligt svære solo-scenarier. Udover den passende strategi, har du også brug for heldet til på det rette tidspunkt at trække den passende person ud af sækken.

Duellen (Scenario for 2 spillere)

I mellemscenarioet "Duel" kæmper I mod hinanden. Den der først fuldfører alle fire opgaver, vinder spillet. Hvis I begge fuldfører det i samme runde, vil jeres forsyninger afgøre sejren!

Bemærk: For denne første udvidelse er grundspillet Orléans nødvendigt! Ved et spil med 5 spillere er der også brug for ekstra materiale, som ikke er inkluderet i grundspillet.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation