MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Outsider

#GI-71
Værd at vide
anbefalet alder18+
antal spillere2 - 10
spilletid20 min.
sprogDansk
119,00 DKK

På lager

I dette spil for voksne vil det være en fordel hvis man har en hang vil viden og at du er god til at gamble. Her gælder det nemlig om at se om man kan finde den svarmulighed som skiller sig ud.Outsider

Har du gode viden om mange ting, men er alligevel ikke professor. Så er Outsider lige noget for dig. Et rigtigt hyggeligt spil hvor man kan få testet sin viden og samtidig vinde jetoner, så du tilslut forhåbentligt vinder.  

Spiller indeholder 360 opgaver. Og det er alt indenfor blandt andet sport, historie, natur og mange andet. Kan du slå dine venner i dette hyggelige spil, som også kan gøre selv de kedeligste aftner hyggelige.

Outsider: Et hyggeligt voksen.

Et hyggeligt spil for voksne som er elsker at konkurrer, og som elsker at vinde. Det handler i alt sin enkelthed om at kunne se hvilken ord det skiller sig ud. Man kan godt få hjælp til at løse det, men hvis man selv kan svare på det får man en ekstra jeton. 

Outsider kræver kun lidt viden om alt muligt. I Outsider kan man spille fra 2+ spillere. Spillet tager ca. 15-30 min at spille og passer i alderen 15+

Spillet Dropin Hood indeholder:

 • Terning
 • 360 kort
 • Jetoner

Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation