MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Outsider

#GI-71
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
109,00 DKK

Ikke på lager

I dette spil for voksne vil det være en fordel hvis man har en hang vil viden og at du er god til at gamble. Her gælder det nemlig om at se om man kan finde den svarmulighed som skiller sig ud.Outsider

Har du gode viden om mange ting, men er alligevel ikke professor. Så er Outsider lige noget for dig. Et rigtigt hyggeligt spil hvor man kan få testet sin viden og samtidig vinde jetoner, så du tilslut forhåbentligt vinder.  

Spiller indeholder 360 opgaver. Og det er alt indenfor blandt andet sport, historie, natur og mange andet. Kan du slå dine venner i dette hyggelige spil, som også kan gøre selv de kedeligste aftner hyggelige.

Outsider: Et hyggeligt voksen.

Et hyggeligt spil for voksne som er elsker at konkurrer, og som elsker at vinde. Det handler i alt sin enkelthed om at kunne se hvilken ord det skiller sig ud. Man kan godt få hjælp til at løse det, men hvis man selv kan svare på det får man en ekstra jeton. 

Outsider kræver kun lidt viden om alt muligt. I Outsider kan man spille fra 2+ spillere. Spillet tager ca. 15-30 min at spille og passer i alderen 15+

Spillet Dropin Hood indeholder:

 • Terning
 • 360 kort
 • Jetoner

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation