MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Pandemic: Fall of Rome - Engelsk

#ENI-ZMGZM7124
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
329,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Nu kan I begive jer ud på en rejse i det romerske imperium, hvor I skal forsvare Rom mod de barbariske stammer, der har banet sig frem til Rom gennem et svækket militær!Pandemic: Fall of Rome | Tilbage i historien

Pandemic har udviklet et nyt spil, hvor du og dine medspillere skal en tur til det romerske imperium, hvor der befinder sig over hundrede millioner mennesker.

Vi er tilbage i det 5. århundrede, hvor årevis af politisk korruption hærgede, samt en stor økonomisk krise med et overbelastet militær, hvor der skete en alvorlig indtrængen. Barbariske stammer stormede sig frem til imperiet, og Rom faldt. Det er nu at borgere, soldater og allierede i Rom skal beskytte imperiet.

Spilleregler:

Pandemic tager dig med tilbage i historien, hvor vi er i tiden for verdens største imperium: Rom. Utallige stammer har trængt sig igennem grænserne, da et svækket militær har forladt posten. Det er nu op til dig og dine medspillere at stå imod de invaderede stammer i en forrygende kamp.

I skal finde en måde at forsvare Rom, stoppe de indtrængende og lave fred med nabolandene. Hver spiller samler et sæt af matchende farvekort for at skabe alliancer. I spillet skal I arbejde sammen og sætte jer ind i unikke roller for at stoppe faldet af Rom!

Spillet indeholder:

 • Spilleplade
 • Terninger
 • Kort
 • Træbrikker
 • Engelske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation