MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Perfekt Match

#TT-54449
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKKPå lager

Hvem er dit perfekte match? Med forskellige spørgsmål som afslører, hvad du elsker og hader, finder du den af dine medspillere, der matcher dig bedst.perfekt match  

Hvem matcher du med? Perfekt Match er et underholdene spil, hvor du finder ud af hvem i din vennegruppe, der matcher dig bedst!

Dette spil hjælper dig med at finde din 'sjæleven' gennem sjove og uvidenskabelige spørgsmål. Gennem spørgsmålene finder dine medspillere ud af mere om dine vaner, hvad du elsker og hader, og du finder ud af, hvem der forstår dig bedst og hvem af dine venner, du ligner mest!

I løbet af spillet bliver I stillet en række spørgsmål og dilemmaer. Når det er din tur, skal du vælge det svar, der passer bedst på dig selv. Herefter skal dine medspillere vælge det svar, de mener, passer bedst på dem selv. Hvis de andre spillere er enige med dig og svarer det samme, som du selv har svaret, er det et match - og I får et point. 

Perfekt Match er et sjovt og hyggeligt selskabsspil, hvor I bliver klogere på både jer selv og jeres medspillere, når I skal tage stilling til flere ting, I måske aldrig har tænkt over før!

Nogle eksempler på spørgsmål fra kortene kan eksempelvis være: 

Om sommeren arbejder du helst med: A - rengøring af toiletter på en festival eller B - dufttest af deodoranter i ældres armhuler?
Buffet ad libitum - du: A - vil smage på alt eller B - vælger kun det du kender?

SPILLET INDEHOLDER:

 • 200 x kort
 • 1 x spilleplade
 • 12 x svarbrikker
 • 12 x spillebrikker
 • 1 x turmærke + holder 
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation