MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Pixeline lær om trafik

#TT-40861
Værd at vide
anbefalet alder4+
antal spillere2 - 4
spilletid20 min.
sprogDansk
69,00 DKK
Spar 54%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Lær at bevæg dig trafikken emd PixelineDrej pilen se om trafiklyset viser rødt eller grønt, vær altid opmærksom på bile og prøv at nå hele byen rundt inden de andre spillere. Dette er et godt værktøj, når barnet skal introducere til at færdes i trafikken og altid tænke på sikkerheden.

Indhold:

 

 • 5 Dobbelsidede bydele
 • 7 Fodgængerfelter(5 bruges i spillet)
 • 5 Fodgængere
 • 1 Billist
 • 6 Standere
 • 5 Startpile
 • 1 Spinnerbase med spinnerpil

 

Dette er j unior udgaven af det populære spil Hvad ved du om Danmark. Spørgsmålene passer til børn fra 7 år og op. Visse spørgsmål kan være super nemme for den tolvårige, men lidt sværere for barnet på syv, dog handler hele spillet om noget, der interesserer de fleste børn.
 
Spillet indeholder 1.500 spørgsmål, hvoraf 480 er billedspørgsmål til typiske danske billeder med valgfrit emne. Samtlige spørgsmål handler om Danmark, eller noget der sker i Danmark, inddelt i seks forskellige emner: Musik og kendte - Sport og spil - Populære steder - Tv, radio, film og internet - Sjovt om dyr - Lidt af hvert.
 
Det gælder om at svare rigtigt på spørgsmål og samle seks forskellige emnebrikker. Hvis du lander på et billedfelt, må du selv vælge emne, men du skal klare billedspørgsmålet først. Når du har samlet seks emnebrikker, fortsætter du mod målet. Hvis du svarer rigtigt på de sidste spørgsmål, så vinder du hele spillet.
 
2-6 deltagere
Alder: 7+
Spilletid ca. 30 min.e


Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation