MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Politisk Ukorrekt - Billeder

#SB-VEN0219
Værd at vide
antal spillere4
sprogDansk
alder18+
115,00 DKKPå lager

Nu har du chancen for at vise din mest gakkede side frem foran dine venner. Har du den vildeste og mest platte humor, og er du ikke bange for at være politisk ukorrekt?Et underholdende selskabsspil med Politisk Ukorrekte Billeder

Dette spil er bestemt ikke for sarte og sippede sjæle. Når du vil spille Politisk Ukorrekt med billeder sammen med dine venner, så sørg for at dine venner, kan tåle lidt af hvert!

Spillet er lagt op til en rigtig hyggelig aften med spruttende latter og sort humor. Gør aftenen endnu sjovere med en god flaske vin, og nyd en stemningsfuld aften.

Spilleregler:

I Politisk Ukorrekt Billeder skal I starte med at udpege en dommer. Dommeren skal så vælge et billede, hvor spilleren derefter skal finde en billedtekst til. Hver spiller har en række billedtekster, og her gælder det som om at finde den billedtekst, der er den mest politisk ukorrekte beskrivelse til billedet.

Hvis du har en meget gakket humor, så har du en stor fordel! Dommeren skal nemlig kåre en vinder, ud fra den billedtekst, der er den mest originale og sjoveste til billedet.

Spillet indeholder:

 • 120 billedkort
 • 356 billedtekster
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation