MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Prey Another Day - Dansk

#ENI-MDG302
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder6+ - 14+
spilletidOp til 30 minutter
89,00 DKKPå lager

Er du klar til at udfordre dine venner og se, hvem der kan mestre skovens rige? I "Prey Another Day" bliver du testet i kunsten at snige, planlægge og triumfere. Brug dine instinkter, vælg dine jagere med omhu, og indtag tronen som den ultimative overlevelsesmester. Er du klar til at vise, at du kan overleve endnu en dag?Træd ind i en verden, hvor kun de snedigste og mest strategiske spillere kan dominere i skovens rige. I "Prey Another Day", et medrivende nyt kortspil, bliver du udfordret til at anvende dine bedste dyriske instinkter for at overliste dine modstandere og afgøre, hvilke dyr der skal sendes på jagt. Spillet er en delikat balancegang mellem risiko og belønning, hvor du skal forudse dine modspilleres træk og udnytte dyrenes unikke styrker.

I løbet af spillet, der foregår over flere runder, skal hver spiller vælge fra en hånd af fem dyr. De stærkeste dyr kan initiere jagten tidligt, mens de svagere dyr tilbyder flere point ved sejr. Den første spiller til at sikre sig 5 fødemærker vinder og bliver hædret som skovens overlevelsesmester.

Men vær varsom! De dyr, du vælger, er listige og kan nemt undslippe større rovdyr. Det kræver strategisk tænkning at være et skridt foran. Skal du lancere et overraskelsesangreb med dine mest magtfulde dyr, eller vil du satse på de undervurderede dyrs potentiale for at score store point? Valget er dit. I "Prey Another Day" er det kun dem med skarpe instinkter og udspekulerede strategier, der kan krone sig selv som skovens ultimative overlever.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation