MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Quest for El Dorado - Nordisk

#SB-LPFI7465
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
259,00 DKKPå lager

Quest for El Dorado - Spændende familiespil. Hvad venter du på! Drag afsted og find den gyldne by før dine rivaler gør det!!Quest for El Dorado

I Quest for El Dorado er I ekspeditionsledere, der forsøger at komme hen til den sagnomspundne, legendariske og gyldne by, El Dorado. Men vejen derhen er fyldt med farer og utilregneligt terræn – den sydamerikanske jungle er ikke for sarte sjæle.

Spillerne sammensætter hver deres hold af opdagelsesrejsende, der besidder vidt forskellige evner, og kan hjælpe dig igennem junglen på forskellige måder. Det første hold, der betræder den gyldne by, tager al æren for at have fundet den, og beholder alle dens legendariske rigdomme.

Quest for El Dorado er et tematisk stærkt racer-deckbuilding-spil. Man bliver grebet af den intense stemning der opstår i kapløbet om junglens skjulte rigdomme. Deckbuilding-aspektet, altså det, at man skal sammensætte sit ‘dæk’ af kort (opdagelsesrejsende), gør, at du i høj grad kan bestemme hvordan din rejse kommer til at se ud. Vil du fokusere på at blive en sand mester af junglens floder? Eller investerer du mon i at kunne bevæge dig hastigt igennem ørkenerne? Valget er dit.

Spilleområdet er desuden udgjort af en række forskellige plader, man kan sammensætte præcist, som man vil. Så spillet vil altid føles friskt, da det i høj grad er foranderligt.

Spillet blev i 2017 nomineret til en Spiel des Jahres, og er et af boardgamegeek.com’s bedst anmeldte familiespil nogensinde – en store ære, Quest for El Dorado absolut fortjener.

Hvad venter du på! Drag afsted og find den gyldne by før dine rivaler gør det!!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation