MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Qwixx - Natureline

#nsv-08319908001
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
139,00 DKKPå lager

Oplev Qwixx som aldrig før – nu i en bæredygtig udgave! Det er den samme spænding, det samme spil, men nu bidrager hver kryds og tværs til en grønnere fremtid. Hvem vil lukke deres linjer først i denne miljøvenlige udgave af det klassiske spil?"Nomineret som Årets Spil 2013, har Qwixx været elsket af mange gennem årene, takket være dets simple regler og evnen til at holde alle spillere engageret til enhver tid. Spillet hvor alle stræber efter at lave så mange kryds som muligt, og spændingen bygger sig op - hvem vil være den første til at lukke deres linjer?

Men nu kommer Qwixx i en helt ny indpakning som en del af NATURELINE-serien, som garanterer mere end bare fantastisk spilleglæde. Med NATURELINE byder vi velkommen til en æra af bæredygtighed i spilverdenen, hvor vi kombinerer uendelig spilleglæde med respekt for naturen.

Hvad er nyt i NATURELINE-udgaven af Qwixx?

 • Miljøbevidst Materialevalg: Spillet fremstilles nu med linen præget spillekortbræt, der er 100% FSC-certificeret, og andre komponenter som træterninger og ubehandlede træblyanter, alle bæredygtige og miljøvenlige.
 • Plastfri Emballage: For at fremme en bæredygtig spiloplevelse er al emballage nu plastfri, inklusiv en papirbanderole til at holde kortene sammen og en kasse lavet af genbrugspapir.
 • Flersproget Spilvejledning: For at nå ud til et globalt publikum indeholder sættet spilregler på ni sprog, alle trykt på genbrugspapir.
 • Giftfri Maling og Lak: der benyttes kun bæredygtige, miljøvenlige vandbaserede malinger og lakker i fremstillingen af spillet, og sikrer at det er sikkert for alle aldre.

Dyk ned i den velkendte, men fornyede verden af Qwixx, hvor hvert spil nu også er et skridt mod en grønnere fremtid. Samme fantastiske spil, nu med et hjerte for naturen.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation