MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Rainbow Heroes - 500 brikker - Rundt puslespil

#GIB-G3701
Værd at vide
antal brikker500
producentGibsons
99,00 DKK

Ikke på lager

Rainbow Heroes - 500 brikker - Rundt puslespilTekst fra producentens hjemmeside:

Vi vil alle huske år 2020 som et meget mærkeligt og udfordrende år. 

De mennesker der har holdt os trygge, fodrede, passede og leverede de ting vi har brug for, blev vores helte. 

Vi opdagede en ny 'normal' og gjorde det bedste ud af, hvad vi havde tæt på hjemmet. 

For at sige tak donerer Gibsons £ 2 fra hvert Rainbow Heroes-puslespil, der sælges til velgørenhedsorganisationen Samaritanerne.

 

Samaritanere blev valgt på grund af den følelsesmæssige støtte, de yder enhver, der er i nød, kæmper for at klare eller har risiko for selvmord. COVID-19 krisen er den største udfordring, de nogensinde har været udsat for, så donationen vil hjælpe dem med at fortsætte med at yde støtte, selv efter pandemien.

 

Dette cirkulære puslespil på 500 stykker fejrer de vidunderlige helte, der hjalp os i denne vanskelige tid, lige fra sygeplejersker og læger og beredskabstjenester. Tak for alt hvad du har, og fortsæt med at gøre for os.

 

Som med alle Gibsons stiksave bruger vi 100% genbrugt puslespil, FSC-papir og arbejder med de bedste kunstnere fra hele verden. De smukt illustrerede stykker er designet til at passe perfekt sammen; faktisk bruger vi det tykkeste puslespilbræt på markedet. Alle elsker et Gibsons-puslespil, selv Hendes Majestæt Dronningen er blevet set med en.

 

Vi har foretaget nogle positive ændringer i vores processer, så du kan være sikker på at du får de samme gode gåder og ved, at de er venligere over for miljøet. Ikke kun har kassen et nyt nyt udseende, men vi har brugt biologisk nedbrydelige klare etiketter til at fastgøre låget i stedet for krympefolie for at reducere vores plastaffald. Der er en blank belægning på kassen for ekstra beskyttelse, og puslespilene opbevares i en plastikpose, der kan genbruges af de fleste råd.

 

Da kassen er lidt mindre end vores tidligere design, har vi brug for mindre plads til at transportere vores produkter, hvilket reducerer vores CO2-fodaftryk og betyder, at du lettere kan gemme dine gåder. Vi har også poppet en kunstplakat ind, som du kan henvise til, mens du sammensætter dit dejlige puslespil.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation