MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Red Prinsessen

#GI-70
Værd at vide
anbefalet alder5+
antal spillere2 - 4
spilletid10 - 20 min.
sprogDansk
179,00 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Har du altid drømt om at være den mest talentfulde ridder, der kunne redde den smukke prinsesse fra onde magter, og få det halve kongerige? Det kan du nu!Red Prinsessen | Kæmp mod onde monstre og bevis dit værd!

Du er i gang med at blive oplært som ridder. Du har allerede vist dit værd for kongeriget, og Kongen har nu besluttet at sende talentfulde riddere ud på en færd for at redde prinsessen. Den smukke prinsesse er nemlig blevet kidnappet at skovens onde monstre, og kongeriget er i en dyb dyb sorg.. De savner prinsessen, og det er nu, du skal træde til. Du har chancen for at bevise din tapperhed, kæmpe mod monstrene og bringe prinsessen tilbage i sikkerhed. Men vær på vagt! De andre riddere vil også gerne vinde prinsessens hjerte, så du skal være hurtig!

Spilleregler

Game Inventors har lavet dette geniale børnespil fra 5 år. Spillet er dog også for barnlige sjæle, der gerne vil ud at kæmpe mod onde magter, og være den mest talentfulde ridder.

Foran jer, har I et brætspil. Hver spiller skal nu kaste med terningen, og rykke de felter frem, som terningen viser. Du kan først få fat på prinsessen, når du lander på et felt, der repræsenterer din egen farve. Når først du er kommet dertil, hvor buret og monstrene er, så kan du begynde at tage tilbage til slottet. På din tur tilbage, vil de andre spillere - der også er riddere - forsøge at stjæle prinsessen fra dig.

Ville du blive den første ridder, der vender tilbage til slottet med prinsessen?Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation