MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Roskis

#SB-LPFI249
Værd at vide
125,00 DKK
Spar 48%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Ingen gider at gå ud med skraldet. Nu er spillet, hvor det handler om at undgå at skulle gå ud med skraldet endelig kommet. Er dit skrald det, der får skraldespanden til at bliver overfyldt? Så kan du ende med at skulle ud med skraldet.Hvem skal ud med skraldet?

Roskis handler om den kedelige disciplin, som det er at gå ud med skraldet. Ligesom i spil som Klodsmajor skal du have rolige hænder, når du lægger skrald i skraldespanden. Hvis du ryster en smule risikerer du at skraldet falder ud igen og du får minuspoint.

Det er kortene som man får, der afgør hvornår det er ens tur til at lægge skrald i skraldespanden samt hvor meget skrald man skal lægge i.

Der er nogle få regler omkring, hvordan skrald må lægges i skraldespanden. Du må eksempelvis kun bruge én hånd og du må ikke røre andet skrald med din hånd. Du må derimod gerne puffe til det skrald, der allerede ligger i skraldespanden, hvis altså du tør. Skrald skal desuden lægges i én efter én og ikke flere stykker skrald samtidig.

Alle fra 5 år kan være med til at spille Roskis. Det tager ca. 30 minutter og der skal være 2-5 spillere. Hvis man tør spille om det, kan man jo spille om hvem der skal gå ud med skraldet i virkeligheden.

Spillet indeholder:

 • Skraldespand
 • Kort
 • Skrald (mælkekartoner, dåser, flasker, æbleskrog)

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation