MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

S.O.S. - Seas of Strife - Engelsk

#SB-LPFI738
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder6+
spilletidOp til 60 minutter
99,00 DKKPå lager

Oplev et medrivende spil, hvor strategi møder snilde, og et enkelt kort kan vende hele spillet på hovedetDyk ind i den dynamiske verden af Seas of Strife, tidligere kendt som Strife. Spillet drejer sig om at styre udenom stikkene på bedste vis Og tro ikke, du er på den sikre side bare ved at spille udenfor kulør - kuløren kan skifte på et splitsekund.

Så snart spillet sættes i gang, deles kortene mellem deltagerne. Én spiller starter ballet med et kort, og resten skal matche dets kulør, hvis muligt. Har du ikke den rette kulør? Ingen problem, smid hvad som helst på bordet. Men vær klar over, det kan åbne op for et sandt farvekaos for de efterfølgende spillere.

Når alle har spillet deres træk, er det den dominante farve, der tager stikket hjem. Har du det højeste kort i den farve? Du får stikket. Og hvis flere farver udgør lige meget, står det øverste kort som triumfator.

Runderne ruller videre, indtil en heldig sjæl rammer det magiske antal stik. Når den tid kommer, er det den spiller, som har navigeret bedst og undgået flest stik, der løber med sejren!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation