MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Santa Maria

#SB-VEN7001
Værd at vide
antal spillere1 spiller
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
269,00 DKK
Spar 23%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Et sjovt ikke vildt indviklet spil om at skabe og køre en koloniSanta Maria

Santa Maria er et strømlinet, medium komplekst Eurogame hvor hver spiller skal etablere og udvikle en koloni. Spillet indeholder elementer af terninge fordeling og strategisk opbygning af moduler. Spillet indeholder meget få elementer af held.

I spillet, udvider du din koloni ved at placere brikker med bygninger på dit kolono bræt. Terninger(der representerer imigrerede  arbejdere) bruges til at aktiverer bygninger, hver terning aktiverer en hel række eller kolonne i din koloni. Bygningerne bliver aktivereret i rækkefølge(fra venstre mod højre og top til bund), herefter bliver terningen placeret i den sidst aktiverede bygning så den blokerer det felt. Det er derfor vigtigt hvor du placerer dine bygninger og i hvilken rækkefølge du bruger dine terninger.

Efterhånden som spillet udvikler sig, producerer du resourcer, sender conquistadorer, og forbedre dine religiøse kræfter, så du kan rekruterer munke. Når du rekruterer en munk, skal du vælge om den bliver en lærd(som giver dig en permanent ny evne), en missionær(som giver dig en umiddelbar), eller en biskop(som giver dig mulige point i slutningen af spillet). Spilleren som samler mest glæde efter tre runder vinder. For at skabe variation, vælges der tilfældigt, i starten af spillet, hvilke specialister der skal give point i slutningen af spillet.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation