MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Seas of Fortune

#TT-56607
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
247,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.På lager

Ansæt et mandskab, fyld dit skib med varer, sælg dem til forskellige byer og tjen flest penge. Men vælg dit mandskab og din last nøje, for det påvirker skibets fart og antallet af sølvmark i din pungSeas of Fortune er et familiespil, hvor du skal sejle med skibe rundt i Nordeuropa finde gode tilbud. Spillerne er købmænd, der fører tilsyn med hver rejse, deres skib foretager. De prøver at guide deres skibe til de mest fordelagtige byer og prøver at finde den bedste besætninger til at sejle skibene.

Ved hver eneste vellykket aflæsning af varer i en by, tjener spilleren sølv, og spillet slutter når en spiller har tjent 100 sølv.

Forskellige typer kort viser hvilke varer, der er tilgængelige i hvilke byer, og hvilke byer der køber hvilke produkter. Man kan også se, hvad byerne vil sælge og købe i fremtiden.

Hver runde vælger alle spillere en ny besætning til deres skib. Valget af besætning er ikke altid indlysende; for vil man sejle langt eller træffe sine valg før de andre spillere.

Under en tur kan spillerne frit flytte deres skib mellem havne, fylde skibets last op eller sælge sine varer. Den bedste købmand vinder.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation