MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sidste Omgang med Uffe Holm

#IP-1400147
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
210,00 DKK
Spar 16%  ift. Vejl. Pris.På lager

De første der går under bordet, får de bedste pladser! ...Tør du tage udfordringen op?Et festligt spil der i dén grad byder på en masse sjov og udfordringer. Hop ombord i Uffes univers som byder på lige så meget sjov og ballade, som Uffe er kendt for. 

Spillet har ganske simple regler - scan koden på æsken og se Uffe forklare reglerne på Instagram. (Eller find dem selv, ved at søge efter @Sidste_omgang.)

Spillepladen er rund, og det gælder naturligvis om at nå hele vejen rundt... Undervejs bliver du mødt af shotkort med udfordringer som eksempelvis "Skriv til din chef at du siger op, eller drik 3 shots" eller "Skriv godnat til en person du ikke har haft kontakt med i flere år, eller drik 2 shots". I bunkerne med shotkort gemmer sig ikke kun udfordringer, men også "safe zone kort" som enten kan bruges som billet til toilettet eller at du kan undlade en omgang med shots. 

Selvom spillepladen er fyldt med shotkort, er der også andre udfordringer. Du må eksempelvis drikke hvis du ikke kan nå dine tæer med strakte ben, eller har en revne i din skærm på telefonen. I spillet indgår også "banankast" som er så simpelt som det lyder. Lander du på en af felterne markeret med "banankast" gælder det om at være hurtigst og kaste med en af de medfølgende bananer. 

Sidste Omgang er, som navnet antyder, et spil der inkluderer indtag af alkohol. Drik med måde, og pas på dine medspillere. 

Hvem vinder og får lov at bære den flotte medalje resten af aftenen? 

Husk gerne at tagge @Sidste_omgang på jeres billeder på Instagram - så bliver Uffe så glad. 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation