MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sjovt du spørger...

#KS-310207
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder14+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKKPå lager

Har du brug for en god gang sjov og spas en lørdag aften, kan dette spil hurtigt komme dig til undsætning!sjovt du spørger...

'Sjovt du spørger' er et meget underholdende selskabsspil, der uden tvivl vil sætte gang i en sjov aften med latter og konkurrence!

Dette er ikke det traditionelle quizspil, du allerede kender, for denne gang er det nemlig dig, der vælger spørgsmålene! Hver spiller får, ved spillets start, et kort, hvorpå der er fire spørgsmål, og det er derefter op til hver enkelt spiller, at vurdere hvem der IKKE kan svare på spørgsmålene. Din opgave er altså, at gøre det så svært som muligt, for de andre deltagere.

Det er knald eller fald, for svarer du forkert, ryger du ud, men svarer du derimod rigtigt, må du bestemme hvem der der skal have det næste spørgsmål. Langsomt falder alle fra, og den der står tilbage, løber med sejren!

Spørgsmålene er vidt forskellige og kan handle om alt fra musik og sport til italienske madretter! Du kan fx blive spurgt om følgende: "I hvilken amerikansk by har musikgenren jazz sine rødder?" eller "Hvilken farve begynder i skak?"

Synes du, det lyder nemt, så er sejren måske lige rundt om hjørnet!

SPILLET INDEHOLDER:

  • Mere end 400 sjove spørgsmål
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation