MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Skip-bo Junior

#MA-967-1168
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
99,00 DKKPå lager

Det klassiske og sjove Skip Bo kortspil findes nu i en junior-version. Hvem bliver den første spiller til at komme af med alle sine kort?Skip Bo Junior | Et vanedannende familiespil for de små

Skip Bo Junior er en mere simpel version af det klassiske familiespil, Skip Bo. I det originale spil gælder det om at være den første til at komme af med alle sine kort, og det kræver, at du er både strategisk og heldig. I denne junior-version er spillereglerne det samme. Alle kort er dog med søde og sjove billeder, der gør spillet langt mere interessant for de mindre.

Spilleregler:

I Skip Bo Junior er reglerne det samme, som det originale spil. Her kan de små helt ned fra 5 års alderen også være med, så hele familien kan spille sammen. Spillet er fra skaberne af det populære spil 'Uno', og i Skip Bo Junior, gælder det om at være den første, der er kommet af med alle sine kort.

Få dette underholdende spil til jeres samling derhjemme. Børnene vil få stor glæde af spillet, og desuden så lærer de også tallene på en rigtig sjov måde.

Spillet indeholder:

  • 162 kort med sjove billeder
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation