MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Drabet ved Amalienborg Slot - Solve a Mystery

#SAM - 01
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 120 minutter
375,00 DKK

Ikke på lager

I dette spil skal I ud i Københavns gader for at opklare en mordgåde, som er baseret på et virkeligt mord!Drabet ved amalienborg slot

Drabet ved Amalienborg Slot er et anderledes spil, der får jer ud i den friske luft, når I skal udforske Københavns gader!

Med Solve a Mystery får I lov til at opleve København på en helt ny og anderledes måde. I får set flere af hovedstadens ikoniske bygninger på jeres rundtur, og måske skal nogle af dem endda bruges i jeres efterforskning!

Spillet er inspireret af en virkelig hændelse - et mord - som det er jeres opgave at forsøge at opklare. Året er 1965, og det brutale mord er begået tæt ved Amalienborg Slot, hvilket også er stedet, hvor I skal påbegynde jeres efterforskning.

I modtager en konvolut, som I skal åbne, når I når frem til Amalienborg Slotsplads. Nede i denne konvolut finder I alle de oplysninger, der indtil nu er samlet ind - resten er op til jer at finde ud af! Ved at følge de forskellige anvisninger vil I blive guidet rundt i Fredriksstadens historiske omgivelser, hvor I løbende vil blive stillet forskellige gåder og opgaver, som I skal løse.

Når I har indsamlet beviser og indicer nok, til at fælde en dom, skal I i fællesskab udpege den skyldige. I vil, afhængigt af hvor mange point I har optjent undervejs, få et bestemt antal minutter til at diskutere, hvorefter I skal have valgt en skyldig - men tænk jer godt om og vær grundige, for der er mange mulige mistænkte i denne sag! Først når I er helt sikre på, at I har anklaget den rigtige, får I at vide, hvem der er den skyldige, hvordan denne blev opdaget, og hvilken straf denne modtog.

Kan I mon opklare mordet og genoprette freden i Københavns gader?

SPILLET INDEHOLDER:

  • En konvolut med alle de oplysninger, I får brug for.
  • Danske "spilleregler"

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation