MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

LotR: Journeys in Middle-Earth - Spreading war

#ENI-FJME08
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidVarieret
625,00 DKKPå lager

Kongerigerne Rohan og Gondor kalder på hjælp - vil dine helte svare? Spreading War er en stor udvidelse til Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth. Mørket er begyndt at sprede sig til kongerigerne Gondor og Rohan, og der er mere end nogensinde brug for helte til at holde mørket stangen."Dette er Rohirrim, som vi kalder dem, hestemestre, og vi afstod til dem Calenardhons marker, som siden kaldes Rohan; thi den provins havde længe været tyndt befolket. Og de blev vores allierede og har vist sig tro mod os, og de har hjulpet os i nød og vogtet vores nordlige marsker og Rohans kløft." – Faramir

Krig er kommet til menneskets rige. Skygger spredte sig over hele Rohan og Gondor, fra de sammenfiltrede dybder af Fangorn-skoven til de hjemsøgte ruiner af Osgiliath. Du har mødt hensynsløse lejesoldater, der har invaderet kongeriger efter ordre fra en mystisk skikkelse, og nu skal du slå til for forhåbentlig at dæmpe voldsbølgen, før den bliver for stor.

Fantasy Flight Games har udgivet Spreading War-udvidelsen til The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth!

Denne udvidelse, som finder sted i de stolte kongeriger Gondor og Rohan, åbner op for en helt ny kampagne med femten scenarier, hvor du rejser mellem kongerigerne og forsvarer dem mod fjendens styrker. Spreading War kommer også med seks nye helte, over 20 fjendeminiaturer, 18 dobbeltsidede rejsekortbrikker, nye roller, nye terræntyper og meget, meget mere!

Udvidelsen bringer seks nye helte i spil - blandt andet Boromir, Beorn og Dvalin - som I kan sende ud på missioner for at beskytte og hjælpe Gondor og Rohan. Kampagnen udspiller sig hen over et år med skiftende årstider, og undervejs får I mulighed for at rejse mellem de to kongeriger - men hvor skal I gøre jeres indsats? De valg kommer til at få en afgørende betydning for den historie, som I spiller.

Menneskenes riger kalder på hjælp. Vil du svare? Saml dit fællesskab og tag imod udfordringen i Spread War!

Bemærk dette er en udvidelse og kan ikke spilles uden grundspillet Journeys In Middle-Earth.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation