MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Superclub - Liga Udvidelse 2023/24 - La Liga

#SB-SUP9070
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+ - 16+
spilletidOp til 120 minutter
299,00 DKKPå lager

Oplev magien i spansk fodbold med LALIGA EASPORTS-udvidelsen til Superclub. Tag kontrol over 240 ægte LaLiga-spillere og før din klub til sejr!Dyk ned i en af verdens mest spændende ligaer med den officielle licenserede LALIGA EASPORTS-udvidelse. Denne pakke bringer 240 ægte spillere fra LaLiga direkte til dine hænder, hvilket giver dig mulighed for at scoute, træne og spille kampe med dine favoritspillere. Med spillernavne, billeder, stjernebedømmelser og klubmærker på alle spillerkort, bringer denne udvidelse virkeligheden ind i spillet.

Udvidelsen er sprogneutral og kompatibel med alle andre produkter fra Superclub-universet, men den inkluderer også et LaLiga draft board, som gør det let at blande og matche. Velkommen til en af de største ligaer i fodboldverdenen. Scout, tegn, træn og led 240 ægte LaLiga-spillere – det er 12 spillere fra hver klub.

Denne fantastiske udvidelse til LaLiga Superclub inkluderer unikke spillerkort fra ALLE 20 klubber – alle med spillerbillede og klubmærke, nogle med ekstra udviklingskort. Den kommer også med et nyt spillerkort board, der muliggør en helt ny måde at spille dit yndlingsspil på.

Hvordan spiller man? Der er to hovedmåder at spille spillet på med LaLiga-udvidelsen:

1) Spil et indenlandsk spil med kun LaLiga-spillere, eller

2) nyd et globalt spil ved at bruge spillere fra LaLiga plus eventuelle andre spillere fra Superclub-universet, du ønsker.

Uanset hvordan du vælger at spille, venter der timer af sjov på dig.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation