MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Superclub - Liverpool spillerkort 2023/24

#SB-SUP9066
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+ - 16+
spilletidOp til 120 minutter
169,00 DKK



På lager

Tag spændingen ved Deadline Day til nye højder med ægte stjerner som Virgil van Dijk og Mohamed Salah! Bliv klar til at blande Liverpool FC's spillerkort med dine Superclub kort og start spillet!



Oplev den ultimative spænding i Superclub med det licenserede Liverpool FC spillerkortpakke. Denne udvidelse tilføjer 80 unikke Liverpool FC kort til din samling, inklusive hele førsteholdstruppen med ægte billeder og navne for en autentisk spiloplevelse. Pakken indeholder også et gyldent samlerkort samt udviklingskort for de største LFC talenter, og er fuldt kompatibel med alle Superclub produkter.

Bagsiden af disse spillerkort matcher de regulære Superclub kort, hvilket sikrer en problemfri blanding og spiloplevelse. Nu kan du rekruttere, signere og træne dine yndlingsspillere i dit foretrukne spil. Denne udvidelse bringer en ny grad af immersion til Superclub universet og er den perfekte tilføjelse til spilaftener med venner og familie. Er du klar til at tage din Superclub oplevelse til det næste niveau?


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation