MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Superclub Managerkit - Benfica

#SB-SUP9024
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+ - 18+
spilletidOp til 120 minutter
175,00 DKKPå lager

Ørne drømmer om at svæve højere. En af de største klubber gennem tiderne i Portugal venter på din vejledende hånd - er det dig, der skal bringe dem ultimativ succes? Tag roret på Estádio da Luz, træf dine valg og lever Superclub-trofæet. Glorioso SLB!Med denne udvidelse får du muligheden for at lede Benfica i Superclub. Udvidelsen indeholder alt, hvad du har brug for som Benfica-manager: en managermappe med klubbens emblem, en klubblok til dine strategiske notater, specialdesignede terninger, feltnoter og investeringskort. Disse redskaber giver dig alt, hvad du behøver for at træffe de afgørende beslutninger og føre Benfica til triumf.

Desuden gør udvidelsen det muligt at tilføje en femte manager til dit Superclub-spil, hvilket bringer endnu mere konkurrence og spænding. Husk, at denne udvidelse kræver grundspillet - Superclub.

Er du klar til at tage udfordringen op og lede Benfica til sejr? Med denne udvidelse kan du virkelig opleve rollen som manager og arbejde hen imod at bringe det eftertragtede Superclub-trofæ til Estádio da Luz.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation